Siirry pääsisältöön

Eläinlääkärin tarkastus


Eläinlääkärin tarkastuksessa ja sirutuksessa käyty. Kaikki sai terveen paperit. Kahdella pojalla on häntämutka ja toisella tytöllä napatyrä, mitkä tietysti jo tiedossakin. Muutoin kaikilla kaikki ok: Sydänäänet, hengitys, silmät, korvat, iho ja turkki, lihaksisto, luusto jne. normaalit, purennat priimat ja pojilla kivekset. 
Erittäin reippaita pikku "potilaita" olivat. 


Tulevat uimamaisterit ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kotiinlähtö

Ensin maailmalle lähti Deja Vuf eli Seppo kultsuherran kaveriksi: Seuraavana lähti sijoitustyttöni Dreamcatcher eli Usva cockerineidin kaveriksi: Kolmantena lähti Da Capo eli Laku tyhjäksi jäänyttä pinserin paikkaa täyttämään. Lauantaina lähtivät loput kolme peräkanaa. Ensimmäisenä lähti Diiva eli Diamond Diva: toisena lähti Daddy's Boy "Jallu" Jaska-pinserin kaveriksi: ja viimeisenä Oiva-poika eli Dream Guy: Onnea matkaan Murut! Nähdään taas ❤

6 vko "passikuvat"

Murut kuusi viikkoa: Dream Guy, Daddy's Boy, Deja Vuf, Da Capo, Dreamcatcher & Diamond Diva

Pennut uusissa kodeissaan

Reippailla D-pentusilla on lähtenyt menemään mukavasti uusissa kodeissaan. Dream Guy - Oiva 8 vko ja 5.5 kg Lelu tarttui Oivan mukaan kun hän palvelijoineen kävi "hieman" shoppailemassa M&M:ssa Deja Vuf eli Seppo on viikon kouluttanut jääkarhua (kultsua) Sijoitustyttöni Usva the Dreamcatcher on viettänyt kaupunkielämää sekä mökkeillyt ja valloittanut jo erään toimistonkin  Runo ja Usva päikkäreillä Diva on opettanut naapurin pojan leikkimään ja touhuillut innokkaasti ruohonleikkurin ja perheen lasten kanssa Da Capo eli Laku on saanut leikkikaverin mm. nelivuotiaasta Nipasta  Jallulla - Daddy's Boy on myös mennyt mukavasti uudessa kodissa ja Jaska-pinseristä on tulossa hyvä isoveikka. Kuva on kotimatkan varrelta kyläpaikasta.