Siirry pääsisältöön

Astutus ja ultra
Kävimme 21.2.19 eri kantavalta vaikuttavan Tihkun kanssa ultraäänessä varmistamassa asian ja kyllähän siellä useampi palleroinen näkyi asustavan.
Tihku on voinut hyvin. Parin päivän ajan nirsoili ruuasta tässä jokin aika sitten, mutta ei ole ollut mitään "aamupahoinvointia" noin muutoin.
Erittäin hellyyden kipeä on ja muutoinkin hyvin huomaa mitä on meneillään.
Nyt vain toivotaan että kaikki menee hyvin myös jatkossa. Pentujen odotetaan syntyvän maaliskuun viimeisellä viikolla.


Tihku ultraan menossa

Masuasukki


Tihku astutettiin Jamilla onnistuneesti Jamin luona 26.1.19, 16 vrk juoksun alkamisesta. Isot kiitokset Janica ja Eeva! :)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kotiinlähtö

Ensin maailmalle lähti Deja Vuf eli Seppo kultsuherran kaveriksi: Seuraavana lähti sijoitustyttöni Dreamcatcher eli Usva cockerineidin kaveriksi: Kolmantena lähti Da Capo eli Laku tyhjäksi jäänyttä pinserin paikkaa täyttämään. Lauantaina lähtivät loput kolme peräkanaa. Ensimmäisenä lähti Diiva eli Diamond Diva: toisena lähti Daddy's Boy "Jallu" Jaska-pinserin kaveriksi: ja viimeisenä Oiva-poika eli Dream Guy: Onnea matkaan Murut! Nähdään taas ❤

Pennut uusissa kodeissaan

Reippailla D-pentusilla on lähtenyt menemään mukavasti uusissa kodeissaan. Dream Guy - Oiva 8 vko ja 5.5 kg Lelu tarttui Oivan mukaan kun hän palvelijoineen kävi "hieman" shoppailemassa M&M:ssa Deja Vuf eli Seppo on viikon kouluttanut jääkarhua (kultsua) Sijoitustyttöni Usva the Dreamcatcher on viettänyt kaupunkielämää sekä mökkeillyt ja valloittanut jo erään toimistonkin  Runo ja Usva päikkäreillä Diva on opettanut naapurin pojan leikkimään ja touhuillut innokkaasti ruohonleikkurin ja perheen lasten kanssa Da Capo eli Laku on saanut leikkikaverin mm. nelivuotiaasta Nipasta  Jallulla - Daddy's Boy on myös mennyt mukavasti uudessa kodissa ja Jaska-pinseristä on tulossa hyvä isoveikka. Kuva on kotimatkan varrelta kyläpaikasta. 

5 vko 3-4 pvä

Muutama kuva kun Lempi leikkitäti 10 kk  viihdyttää meitä: Ajelulle menossa. Ei pitkälle päästy kun taas jo simahtivat Iltavillit Zzzz Tihku haluaa edelleen tarjoilla vauvoilleen milkkiä  Kolme polvea  Isikoiran palvelusväki kävi tänään meitä ihastelemassa